Se & göra

Gör ditt besök till en upplevelse utöver det vanliga

Varmt välkommen hit

Se och göra på Hälleviks Havsbad

På Hälleviks Havsbad är det lätt att sysselsätta sig med diverse olika aktiviteter. I vår park har vi en lekplats för barnen med en femkampsbana. I parken har vi även vår minigolfbana. Tävla mot ditt eget banrekord eller utmana familj och vänner i en tävling. Klubba och boll hyr Ni i receptionen. 

Under sommaren har vi ett bordtennisbord uppställt utomhus. Racket och bollar lånar vi ut i receptionen mot depositionsavgift.

Packa en picknickkorg, hyr en cykel och bege Er ut på egna äventyr. På Listerlandet finns mycket att se. Vi har både barn- och vuxencyklar till uthyrning. Det finns även cykelhjälmar.

Nere på stranden kan man spela boule, strandvolleyboll och strandtennis. Utrustning till dessa aktiviteter finns i receptionen.

Kommande evenemang

Missa inte de kommande evenemangen. Varje år genomförs det många populära evenemang på vårt hotell och i Hällevik. Glöm inte att boka ditt boende i tid.

Sensommarbuffé / Avslutning

Fredag 22/9

Endagsretreat

Olika Yogaformer i en avslappnande miljö.
Lördag 16/9
Pris fr. 1300:-

Våra rum

På hotellet finns 80 bäddar i enkelrum, 2-bäddsrum och familjerum belägna nära havet i charmiga Hällevik öster om Sölvesborg. Utöver enkelrum, dubbelrum och familjerum har vi möjligheten att erbjuda längre boende i våra lägenheter.

Följ oss på Instagram

SJS-HOTELLEN

Upptäck våra boenden

SJS-Hotellen ägs av Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening och driver hotell- och konferens-anläggningar på två platser i Sverige. Gemensamt för dem är att de är vackert belägna i närhet av hav eller sjö.

Hav & Strand

Kom och njut av härliga bad och sköna dagar på stranden, god mat och gemytligt kvällsliv. Det finns även goda möjligheter till sport, motion och mysiga utflykter. Hotell Hälleviks Havsbad är sommarens semesterparadis för hela familjen. Vid vackert väder har vi vår populära glasskiosk på stranden öppen.

Padel & tennis

Hälleviks Havsbad är en plats där vi älskar bollsport och nu har vi utökat
verksamheten med en helt ny padelbana på vårt racketområde. Med både tennis och padel blir vi nu en mer komplett anläggning för er som gillar bollsport lika mycket som vi gör.
 
Bokning:
Bokning av padelbana sker via appen MATCHi som du enkelt laddar ner på Appstore eller Google Play. Sök sen på Hälleviks Havsbad så kommer du rätt.
 
Pris:
300 kr/ timme maj-september
450kr/ 1,5 tim
 
I vår nya courtside vid padelbanan finns kylda drycker, lindor och snacks att köpa. Här hyr ni också padelracket och köper padel- och tennisbollar.
 
Lycka till med spelet.

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (11 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av EpSpot. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner EpSpot appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).

Karta för EpSpots laddplatser finns här https://power.epspot.com/map.