Se & göra

Gör ditt besök till en upplevelse utöver det vanliga

Varmt välkommen hit

Se och göra på Hälleviks Havsbad

På Hälleviks Havsbad är det lätt att sysselsätta sig med diverse olika aktiviteter. I vår park har vi en lekplats för barnen med en femkampsbana. I parken har vi även vår minigolfbana. Tävla mot ditt eget banrekord eller utmana familj och vänner i en tävling. Klubba och boll hyr Ni i receptionen. 

Under sommaren har vi ett bordtennisbord uppställt utomhus. Racket och bollar lånar vi ut i receptionen mot depositionsavgift.

Packa en picknickkorg, hyr en cykel och bege Er ut på egna äventyr. På Listerlandet finns mycket att se. Vi har både barn- och vuxencyklar till uthyrning. Det finns även cykelhjälmar.

Nere på stranden kan man spela boule, strandvolleyboll och strandtennis. Utrustning till dessa aktiviteter finns i receptionen.

Kommande evenemang

Missa inte de kommande evenemangen. Varje år genomförs det många populära evenemang på vårt hotell och i Hällevik. Glöm inte att boka ditt boende i tid.

Lunch på Havsbadet

6-8 juni
149 kr

Midsommar 2024

Var med och dansa runt stången med oss.
21 juni
Tårta 95 kr I Buffé 495 kr

Medelhavsgrill

28 juni och 15 juli
425 kr/person

Räkafton på Havsbadet!

Njut av vår populära räkafton.
Varje torsdag mellan 4 juli – 8 augusti
415 kr/person

Italiensk afton

12 juli och 19 juli
425 kr/person

Silent yoga med Emilia

23 juli
495 kr/person

Våra rum

På hotellet finns 80 bäddar i enkelrum, 2-bäddsrum och familjerum belägna nära havet i charmiga Hällevik öster om Sölvesborg. Utöver enkelrum, dubbelrum och familjerum har vi möjligheten att erbjuda längre boende i våra lägenheter.

Följ oss på Instagram

SJS-HOTELLEN

Upptäck våra boenden

SJS-Hotellen ägs av Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening och driver hotell- och konferens-anläggningar på två platser i Sverige. Gemensamt för dem är att de är vackert belägna i närhet av hav eller sjö.

Hav & Strand

Kom och njut av härliga bad och sköna dagar på stranden, god mat och gemytligt kvällsliv. Det finns även goda möjligheter till sport, motion och mysiga utflykter. Hotell Hälleviks Havsbad är sommarens semesterparadis för hela familjen. Vid vackert väder har vi vår populära glasskiosk på stranden öppen.

Padel & tennis

Hälleviks Havsbad är en plats där vi älskar racketsport !
 Med 4 tennisbanor (grus)  och 1 padelbana är vi en komplett anläggning för er som gillar racketsport lika mycket som vi gör.
 
Bokning:
Bokning och betalning av tennis- o padelbana sker via appen MATCHi som du enkelt laddar ner på Appstore eller Google Play. Sök sen på Hälleviks Havsbad så kommer du rätt.
 
 
I vår courtside vid banorna finns kylda drycker, lindor och snacks att köpa. Här hyr ni också padelracket och köper padel- och tennisbollar.
Passa även på att träna en stund på vårt fina utegym.
 
Lycka till med spelet!

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (22 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av Assemblin. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner Assemblin appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).