Tennis på Hälleviks Havsbad, Sölvesborg, Blekinge

Det är populärt att spela tennis på Hälleviks Havsbad. Under våren och sommaren har vi flera klubbar som har sina träningsläger hos oss. Bo med utsikt över de fyra grustennisbanorna och bara ett stenkast från havet. Här blir lägret effektivt, allt finns inom räckhåll, boendet, restaurangen, tennisbanorna, löpslingorna och den härliga stranden.

Vi har även vår egen populära arrangemangsvecka i juli där tennis står i fokus. Här ges chansen att förbättra och utveckla sitt tennisspel. Vi har instruktörer på plats som lär ut grundslag, fotarbete och serve. 

1 timme kostar 175:-.
10 ggr klippkort 1550:-

Bana bokas via appen MATCHI

Info om våra banor

Det är populärt att spela tennis på Hälleviks Havsbads fina grusbanor under sommarhalvåret.  

Vi har 4 fina grusbanor på vår anläggning och det kostar 175 kr/timme att hyra en bana.

I vår reception finns också racketar av hög kvalitet att hyra. Bollar, lindor, tenniskläder och tennisskor finns naturligtvis till försäljning.

Vi har också ett bollplank som du kan spela på utan kostnad. 

Lektioner

Varför inte passa på att ta en lektion och förbättra din tennis?

Vi erbjuder privatlektioner i tennis för både dig som vill prova på och för dig som är motion- eller elitspelare. Vi har utbildade tennistränare på plats och du bokar din lektion på tel. 0456- 520 10 eller via mail hos lena.ernberg@fredensborg.com

Pris/ lektion: 325:- inkl banhyra och utrustning

Tennisläger

Under vår och sommar har vi flera tennisklubbar som har sina träningsläger hos oss. Här kan alla bo med utsikt över banorna, bara några hundra meter från havet och den fina sandstranden. Här blir lägret effektivt då allt finns inom räckhåll. Boendet, restaurangen, löpslingorna och den idylliska fiskebyn där man kan äta gott och strosa omkring i hamnen.

Vi erbjuder boende med både frukost, halvpension och helpension.

Vi har också möjlighet att ordna tennistränare, fystränare och andra föreläsare om så önskas.

Kontakta oss för en offert till just din klubb eller träningsgrupp!

Tennisveckan

Sommarens höjdpunkt för många av våra gäster är den klassiska tennisveckan i juli månad. Här kommer gäster som är intresserade av att lära sig spela tennis, förbättra sin tennis och kanske spela sitt livs första turnering, Hällevik Open.

Vi har duktiga tennistränare på alla fyra banor och de lär ut både grundslag, serve och allt som hör den vita sporten till. Tillfälle ges också till att delta i många roliga matcher under veckan.

För de morgonpigga startar dagen med morgongympa i parken med ett efterföljande dopp i havet!

Hav & Strand

Kom och njut av härliga bad och sköna dagar på stranden, god mat och gemytligt kvällsliv. Det finns även goda möjligheter till sport, motion och mysiga utflykter. Hotell Hälleviks Havsbad är sommarens semesterparadis för hela familjen. Vid vackert väder har vi vår populära glasskiosk på stranden öppen.

Padel & tennis

Hälleviks Havsbad är en plats där vi älskar racketsport !
 Med 4 tennisbanor (grus)  och 1 padelbana är vi en komplett anläggning för er som gillar racketsport lika mycket som vi gör.
 
Bokning:
Bokning och betalning av tennis- o padelbana sker via appen MATCHi som du enkelt laddar ner på Appstore eller Google Play. Sök sen på Hälleviks Havsbad så kommer du rätt.
 
 
I vår courtside vid banorna finns kylda drycker, lindor och snacks att köpa. Här hyr ni också padelracket och köper padel- och tennisbollar.
Passa även på att träna en stund på vårt fina utegym.
 
Lycka till med spelet!

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (22 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av Assemblin. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner Assemblin appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).