Bröllop

Bröllopsförfrågan

Bröllop på Hälleviks Havsbad - Ett minne för livet

1 895 kr/kuvert

Dukning med vita linnedukar och linneservetter
Blommor till borden upp till 500 kr
Bröllopsskål med mousserande vin
Trerätters middag
Ett glas vin till förrätten
Ett glas vin med påfyllning till varmrätten
Ett glas dessertvin till desserten
Bröllopstårta
Kaffe inkl. påtår

Priset gäller vid minst 60 personer.

2 295 kr/kuvert

Dukning med vita linnedukar och linneservetter
Blomsterdekorationer till borden upp till 1000 kr
Bröllopsskål med äkta champagne
Tilltugg/snittar till champagnen
Trerätters middag
Ett glas vin till förrätten
Ett glas med påfyllning till varmrätten
Ett glas dessertvin till desserten
Bröllopstårta
Kaffe med påtår
Vickning

Dessutom ingår:
Bröllopssvit med bubbel och morgonrockar att ta med hem.

Priset gäller vid minst 60 personer.

Hälleviks Havsbad nära Sölvesborg i Blekinge är det perfekta stället för ditt drömbröllop. Hotellet ligger vackert beläget precis vid stranden.

Låt oss få skämma bort er och ge er en oförglömlig upplevelse i underbar miljö nära havet. Vi skräddarsyr ert bröllop tillsammans för att ni ska få det precis som ni drömt om.

Många av våra brudpar kommer gående hand i hand från havet och gästerna väntar med champagne på vår stora veranda. Ni kanske hellre gifter er barfota på stranden eller i någon av våra vackra närliggande kyrkor, hursomhelst är det er dag, och vår uppgift blir att göra den till ett minne för livet för både er och era gäster. Vår vackra huvudbyggnad är som gjord för bröllop och rymmer boende för ca 100 personer. (Vi tar endast emot sällskap på minst 60 personer). Vi har specialkomponerat två olika bröllopspaket för att ge Er en liten bild av hur ett bröllop hos oss kan se ut.

Våra rum

På hotellet finns 80 bäddar i enkelrum, 2-bäddsrum och familjerum belägna nära havet i charmiga Hällevik öster om Sölvesborg. Utöver enkelrum, dubbelrum och familjerum har vi möjligheten att erbjuda längre boende i våra lägenheter.

Följ oss på Instagram

SJS-HOTELLEN

Upptäck våra boenden

SJS-Hotellen ägs av Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening och driver hotell- och konferens-anläggningar på två platser i Sverige. Gemensamt för dem är att de är vackert belägna i närhet av hav eller sjö.

Hav & Strand

Kom och njut av härliga bad och sköna dagar på stranden, god mat och gemytligt kvällsliv. Det finns även goda möjligheter till sport, motion och mysiga utflykter. Hotell Hälleviks Havsbad är sommarens semesterparadis för hela familjen. Vid vackert väder har vi vår populära glasskiosk på stranden öppen.

Padel & tennis

Hälleviks Havsbad är en plats där vi älskar racketsport !
 Med 4 tennisbanor (grus)  och 1 padelbana är vi en komplett anläggning för er som gillar racketsport lika mycket som vi gör.
 
Bokning:
Bokning och betalning av tennis- o padelbana sker via appen MATCHi som du enkelt laddar ner på Appstore eller Google Play. Sök sen på Hälleviks Havsbad så kommer du rätt.
 
 
I vår courtside vid banorna finns kylda drycker, lindor och snacks att köpa. Här hyr ni också padelracket och köper padel- och tennisbollar.
Passa även på att träna en stund på vårt fina utegym.
 
Lycka till med spelet!

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (22 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av Assemblin. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner Assemblin appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).