Betalning
Våra presentkort betalas med kort direkt via vår hemsida. Så snart köpet är genomfört skickas presentkortet till dig via e-mail. Inga extra kostnader eller avgifter tillkommer. Önskar du få ditt presentkort utskrivet och skickat via post tillkommer en avgift på 50 kr. Alla beställningar postas inom 2-3 vardagar. Kontakta oss per telefon vid brådskande leveranser.

Värdehandling
Presentkortet går inte att ersätta med kontanter. Presentkortet är en värdehandling som kunden bör vara aktsam om och medtages vid bokad vistelse. Det gäller endast i original och presentkortet är inte kopplat till en viss person. Hälleviks Havsbad ansvarar inte för förlorat presentkort.

Valuta
Alla priser är angivna i Svenska kronor (SEK)

Moms
Vid presentkortsförsäljningen utgår ingen moms. Momsen redovisas först vid nyttjandet av presentkortet.

Giltighetstid
Alla våra presentkort har en giltighetstid på 2 år från inköpsdatum. Våra presentkort gäller på hela vår anläggning och kan således användas som betalning av såväl boende och besök i vår restaurang. 

Hav & Strand

Kom och njut av härliga bad och sköna dagar på stranden, god mat och gemytligt kvällsliv. Det finns även goda möjligheter till sport, motion och mysiga utflykter. Hotell Hälleviks Havsbad är sommarens semesterparadis för hela familjen. Vid vackert väder har vi vår populära glasskiosk på stranden öppen.

Padel & tennis

Hälleviks Havsbad är en plats där vi älskar bollsport och nu har vi utökat
verksamheten med en helt ny padelbana på vårt racketområde. Med både tennis och padel blir vi nu en mer komplett anläggning för er som gillar bollsport lika mycket som vi gör.
 
Bokning:
Bokning av padelbana sker via appen MATCHi som du enkelt laddar ner på Appstore eller Google Play. Sök sen på Hälleviks Havsbad så kommer du rätt.
 
Pris:
300 kr/ timme maj-september
450kr/ 1,5 tim
 
I vår nya courtside vid padelbanan finns kylda drycker, lindor och snacks att köpa. Här hyr ni också padelracket och köper padel- och tennisbollar.
 
Lycka till med spelet.

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (11 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av EpSpot. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner EpSpot appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).

Karta för EpSpots laddplatser finns här https://power.epspot.com/map.