Personuppgiftspolicy

Varmt välkommen hit

EU:s nya och strängare dataskyddsförordning (GDPR) ersätter den tidigare svenska personuppgiftslagen (PuL). Syftet med förordningen är att skapa enhetliga dataskyddsregler inom EU vilket ska underlätta för företag att verka på unionens inre marknad. Den ställer högre krav på oss som näringsidkare där vårt ansvar och skyldigheter förtydligas och utökas och rättigheter för den enskilde stärks när det gäller personlig integritet. 

Hälleviks Havsbad jobbar bland annat med telefonbokning samt onlinebokning där vi ber om vissa personuppgifter såsom namn, adress, telefon och mailadress. Dem lägger vi in i vårt hotellsystem för att kunna göra din bokning, ge dig bra service, information och erbjudanden.

Varför samlar vi in dina personuppgifter? 
Insamlingen av personuppgifter sker först och främst för att vi ska kunna genomföra en bokning av er vistelse i form av hotellrum, konferens eller bordsbokning. Uppgifterna vi tillhandahåller hjälper oss att kunna leverera den bästa av service från första bokningstillfälle till ankomst och sedan avresa. Vi använder också uppgifterna till bland annat: 
– Kommunikation och kundbemötande i form nyhetsbrev med information om erbjudande.
– Riktad marknadsföring genom sociala medier såsom Facebook och Instagram samt mail och telefonsamtal. Du har alltid möjligheter som registrerad att välja bort ovanstående kommunikation och marknadsföring genom att klicka på länk i mailutskick, avregistrera prenumerationen eller sluta följa oss. 

Hur tar vi hand om dina uppgifter?
Dina uppgifter lagras i vårt hotellsystem och finns tillgängligt för våra anställda. Receptionisterna och våra bokare använder dem för att kunna kontakta er innan ankomst, för att bistå med hjälp och kunna svara på frågor. Uppgifterna underlättar vid nästa bokningstillfälle då vi kan ta fram förgående vistelses upplägg och prissättning. 
Dina uppgifter sparar vi så länge du är okej med det och vill att vi ska tillhandahålla dem. Vi uppdaterar våra register så att eventuella äldre, inaktiva och tidigare önskade borttagna uppgifter inte längre följer med. 

Hur tillmötesgår vi era rättigheter?
Ni kan när som få: 
– tillgång till era personuppgifter. 
– felaktiga personuppgifter rättade
– få personuppgifter raderade 
– invända mot att personuppgifterna används för direkt- eller riktad marknadsföring 
– invända mot att personuppgifterna används automatiserad profilering och/eller beslutsfattande

Vid frågor eller önskemål, vänligen kontakta oss på telefon 0456-52010 eller mail info@hallevikshavsbad.com.
Om vi inte hör av från er, tolkar vi er tystnad som ett godkännande av våra nya villkor.

Våra rum

På hotellet finns 80 bäddar i enkelrum, 2-bäddsrum och familjerum belägna nära havet i charmiga Hällevik öster om Sölvesborg. Utöver enkelrum, dubbelrum och familjerum har vi möjligheten att erbjuda längre boende i våra lägenheter.

Följ oss på Instagram

SJS-HOTELLEN

Upptäck våra boenden

SJS-Hotellen ägs av Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening och driver hotell- och konferens-anläggningar på två platser i Sverige. Gemensamt för dem är att de är vackert belägna i närhet av hav eller sjö.

Hav & Strand

Kom och njut av härliga bad och sköna dagar på stranden, god mat och gemytligt kvällsliv. Det finns även goda möjligheter till sport, motion och mysiga utflykter. Hotell Hälleviks Havsbad är sommarens semesterparadis för hela familjen. Vid vackert väder har vi vår populära glasskiosk på stranden öppen.

Padel & tennis

Hälleviks Havsbad är en plats där vi älskar racketsport !
 Med 4 tennisbanor (grus)  och 1 padelbana är vi en komplett anläggning för er som gillar racketsport lika mycket som vi gör.
 
Bokning:
Bokning och betalning av tennis- o padelbana sker via appen MATCHi som du enkelt laddar ner på Appstore eller Google Play. Sök sen på Hälleviks Havsbad så kommer du rätt.
 
 
I vår courtside vid banorna finns kylda drycker, lindor och snacks att köpa. Här hyr ni också padelracket och köper padel- och tennisbollar.
Passa även på att träna en stund på vårt fina utegym.
 
Lycka till med spelet!

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (22 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av Assemblin. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner Assemblin appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).