Våra rum

Bo mitt i den natursköna omgivningen nära havet

Varmt välkommen hit

Hotellet har ca 80 bäddar i enkelrum, 2-bäddsrum och familjerum. Bo i rum med dusch/WC eller välj att bo lite enklare med dusch/WC i korridoren. I hotellets huvudbyggnad finns ett fåtal hotellrum, de övriga finns i trevliga hotellannex bredvid huvudbyggnaden.

Tillgång till trådlöst Internet/Wifi finns på hela området.

Enkelrum

Ett enkelrum på Hälleviks Havsbad har en enkelsäng, (delad dusch, WC), Wifi. Frukost ingår.

Dubbelrum

Det finns ett antal dubbelrum på Hälleviks Havsbad. Dessa har dubbelsäng och Wifi samt delad dusch/WC. Frukost ingår.

Familjerum

I våra familjerum har vi 4 bäddar bestående av en våningsäng och två enkelsängar. Frukost ingår.

Lägenhet

I annexet Blekinge på Hälleviks Havsbad har vi våra lägenheter, här bor du både prisvärt och bekvämt.

Boendepaket

Halvpensionspaket 2024

Från 1 135kr/dygn

3-dygnspaket 2024

från 3 315:-

Hos oss finner du

Följ oss på Instagram

SJS-HOTELLEN

Upptäck våra boenden

SJS-Hotellen ägs av Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening och driver hotell- och konferens-anläggningar på två platser i Sverige. Gemensamt för dem är att de är vackert belägna i närhet av hav eller sjö.

Hav & Strand

Kom och njut av härliga bad och sköna dagar på stranden, god mat och gemytligt kvällsliv. Det finns även goda möjligheter till sport, motion och mysiga utflykter. Hotell Hälleviks Havsbad är sommarens semesterparadis för hela familjen. Vid vackert väder har vi vår populära glasskiosk på stranden öppen.

Padel & tennis

Hälleviks Havsbad är en plats där vi älskar racketsport !
 Med 4 tennisbanor (grus)  och 1 padelbana är vi en komplett anläggning för er som gillar racketsport lika mycket som vi gör.
 
Bokning:
Bokning och betalning av tennis- o padelbana sker via appen MATCHi som du enkelt laddar ner på Appstore eller Google Play. Sök sen på Hälleviks Havsbad så kommer du rätt.
 
 
I vår courtside vid banorna finns kylda drycker, lindor och snacks att köpa. Här hyr ni också padelracket och köper padel- och tennisbollar.
Passa även på att träna en stund på vårt fina utegym.
 
Lycka till med spelet!

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (22 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av Assemblin. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner Assemblin appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).