Våra rum

Bo mitt i den natursköna omgivningen nära havet

Varmt välkommen hit

Hotellet har ca 80 bäddar i enkelrum, 2-bäddsrum och familjerum. Bo i rum med dusch/WC eller välj att bo lite enklare med dusch/WC i korridoren. I hotellets huvudbyggnad finns ett fåtal hotellrum, de övriga finns i trevliga hotellannex bredvid huvudbyggnaden.

Tillgång till trådlöst Internet/Wifi finns på hela området.

Enkelrum

Ett enkelrum på Hälleviks Havsbad har en enkelsäng, dusch, WC, TV, Wifi. Frukost ingår.

Dubbelrum

Det finns ett antal dubbelrum på Hälleviks Havsbad. Dessa har dubbelsäng TV och Wifi samt delad dusch/WC. Frukost ingår.

Familjerum

I våra familjerum har vi 4 bäddar bestående av en våningsäng och två enkelsängar. Frukost ingår.

Lägenhet

I annexet Blekinge på Hälleviks Havsbad har vi våra självhushållslägenheter, här bor du både prisvärt och bekvämt.

Boendepaket

Halvpensionspaket

Från 990kr/dygn

3-dygnspaket

från 2 880:-/dygn

Hos oss finner du

Följ oss på Instagram

SJS-HOTELLEN

Upptäck våra boenden

SJS-Hotellen ägs av Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening och driver hotell- och konferens-anläggningar på två platser i Sverige. Gemensamt för dem är att de är vackert belägna i närhet av hav eller sjö.

Hav & Strand

Kom och njut av härliga bad och sköna dagar på stranden, god mat och gemytligt kvällsliv. Det finns även goda möjligheter till sport, motion och mysiga utflykter. Hotell Hälleviks Havsbad är sommarens semesterparadis för hela familjen. Vid vackert väder har vi vår populära glasskiosk på stranden öppen.

Padel & tennis

Hälleviks Havsbad är en plats där vi älskar bollsport och nu har vi utökat
verksamheten med en helt ny padelbana på vårt racketområde. Med både tennis och padel blir vi nu en mer komplett anläggning för er som gillar bollsport lika mycket som vi gör.
 
Bokning:
Bokning av padelbana sker via appen MATCHi som du enkelt laddar ner på Appstore eller Google Play. Sök sen på Hälleviks Havsbad så kommer du rätt.
 
Pris:
300 kr/ timme maj-september
450kr/ 1,5 tim
 
I vår nya courtside vid padelbanan finns kylda drycker, lindor och snacks att köpa. Här hyr ni också padelracket och köper padel- och tennisbollar.
 
Lycka till med spelet.

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (11 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av EpSpot. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner EpSpot appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).

Karta för EpSpots laddplatser finns här https://power.epspot.com/map.