3-dygnspaket

Varmt välkommen hit

Pris per person inkl. halvpension* (22/6 – 5/8)

Dubbelrum2 880 kr
Dubbelrum dusch/wc3 180 kr
Dubbelrum superior3 780 kr

* Barnrabatter i extrasäng: 3-15 år 50%.

Vanliga frågor

Vi är 2 vuxna och 3 barn, får vi plats i ett rum?

Det blir trångt och rekommenderas inte. De flesta rum består av en dubbelsäng, där man även kan komplettera med EN extrasäng (och ev ha ett barn mellan föräldrarna). Andra rum består av dubbelsäng samt en våningssäng, utan möjlighet att ställa in fler sängar. Totalt finns alltså 4 sängplatser i dessa rum. Vill ni ha större utrymme se alternativen i nästa fråga.

Vi är 2 vuxna och 4 barn, får vi plats i ett rum?

Tyvärr inte (se fråga 1). Alternativen för Er är antingen att hyra en svit eller ytterligare ett rum.

Har ni restaurang?

Absolut! Vår fina restaurang har fullständiga rättigheter och menyer för både stora och små. Reservera gärna bord innan eller direkt när i anländer till hotellet. Baren har lättare maträtter att erbjuda.

Hur långt är det till Astrid Lindgrens Värld från Ert hotell?

Fredensborg ligger en dryg mil söder om Vimmerby och ALV.

Har ni pool?

Nej, men vi kan erbjuda ett dopp i vår underbara badsjö Gissen som ligger 200 meter nedanför hotellet.

Hur länge har man rummen?

Vi försöker att få alla rummen klara för incheckning senast 15:00. Utcheckning senast kl 11:00 avresedagen.

Vad är det för skillnad på ett "vanligt" rum och en svit?

Sviten innehåller ett sovrum (med dubbelsäng) och ett litet ”vardagsrum” (med en bäddbar soffa). Den är alltså rymligare än ett vanligt rum.

Kan man kombinera Familjepaketet med t.ex Golfpaket eller halvpension?

Nja. Man kan köpa till greenfee på plats. Middag kan köpas till à la carte (se fråga 3).

Vad gäller för betalning och ev. avbokning?
Vem driver Fredensborgs Herrgård?

Fredensborg drivs av SJS – Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening, en ekonomisk förening som ägs av föreningens medlemmar. Medlem i denna förening kan man bli om man är anställd inom något svenskt järnvägsbolag.

Har ni några rum lediga?

Tryck på kontakta oss och fyll i formuläret på den sidan.
Eller ring oss! Telefonnumret är 0492-306 00.

Våra rum

På hotellet finns 80 bäddar i enkelrum, 2-bäddsrum och familjerum belägna nära havet i charmiga Hällevik öster om Sölvesborg. Utöver enkelrum, dubbelrum och familjerum har vi möjligheten att erbjuda längre boende i våra lägenheter.

Följ oss på Instagram

SJS-HOTELLEN

Upptäck våra boenden

SJS-Hotellen ägs av Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening och driver hotell- och konferens-anläggningar på två platser i Sverige. Gemensamt för dem är att de är vackert belägna i närhet av hav eller sjö.

Hav & Strand

Kom och njut av härliga bad och sköna dagar på stranden, god mat och gemytligt kvällsliv. Det finns även goda möjligheter till sport, motion och mysiga utflykter. Hotell Hälleviks Havsbad är sommarens semesterparadis för hela familjen. Vid vackert väder har vi vår populära glasskiosk på stranden öppen.

Padel & tennis

Hälleviks Havsbad är en plats där vi älskar bollsport och nu har vi utökat
verksamheten med en helt ny padelbana på vårt racketområde. Med både tennis och padel blir vi nu en mer komplett anläggning för er som gillar bollsport lika mycket som vi gör.
 
Bokning:
Bokning av padelbana sker via appen MATCHi som du enkelt laddar ner på Appstore eller Google Play. Sök sen på Hälleviks Havsbad så kommer du rätt.
 
Pris:
300 kr/ timme maj-september
450kr/ 1,5 tim
 
I vår nya courtside vid padelbanan finns kylda drycker, lindor och snacks att köpa. Här hyr ni också padelracket och köper padel- och tennisbollar.
 
Lycka till med spelet.

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (11 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av EpSpot. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner EpSpot appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).

Karta för EpSpots laddplatser finns här https://power.epspot.com/map.