Ät gott på Havsbadet

Vi serverar lokala delikatesser som du kan njuta av med gott samvete.

Varmt välkommen hit

Välkommen till oss

Som hotellgäst hos oss kan du välja att bo med enbart frukost eller med halvpension. Halvpension inkluderar frukost och en tvårätters middag på kvällen. Lättare lunchalternativ samt fika finns till försäljning.

Räkafton: Varje torsdag under högsäsong har vi vår populära räkafton. Då kan du frossa i underbart goda räkor och njuta av vår fantastiska miljö. Start kl. 20 med trubadurunderhållning. Bokas via The Fork.

Privata fester: Vi tar gärna emot mat- fest- eller arrangemangsbeställningar. Ett bröllop på Hälleviks Havsbad är ett vackert minne att ta med sig i livet!

Frukost

Alla dagar: 08.00-10.00 under högsäsong.

Lunch

Alla dagar: 13:00 – 16:30  under högsäsong

Under lunchen serveras vår bar- och pizzameny. 

À la carte

Måndag – Söndag: 18.00 – 22.00 under högsäsong
(Köket stänger 21.00)

 

Våra menyer

Starta dagen med en god hotellfrukost

Öppettider

Alla dagar: 08.00-10.00 under högsäsong.

Njut av vår härliga frukostbuffé bestående av en mängd ekologiska och lokalt närproducerade pålägg. Bor du inte på hotellet? Givetvis är du välkommen till vår frukost. Vi välkomnar drop-in gäster men om ni är fler än 6 personer ber vi dig ringa och boka innan. Pris: 220 kr/vuxen & 110 kr/barn (upp till 12 år)

Galleri

Följ oss på Instagram

SJS-HOTELLEN

Upptäck våra boenden

SJS-Hotellen ägs av Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening och driver hotell- och konferens-anläggningar på två platser i Sverige. Gemensamt för dem är att de är vackert belägna i närhet av hav eller sjö.

Hav & Strand

Kom och njut av härliga bad och sköna dagar på stranden, god mat och gemytligt kvällsliv. Det finns även goda möjligheter till sport, motion och mysiga utflykter. Hotell Hälleviks Havsbad är sommarens semesterparadis för hela familjen. Vid vackert väder har vi vår populära glasskiosk på stranden öppen.

Padel & tennis

Hälleviks Havsbad är en plats där vi älskar racketsport !
 Med 4 tennisbanor (grus)  och 1 padelbana är vi en komplett anläggning för er som gillar racketsport lika mycket som vi gör.
 
Bokning:
Bokning och betalning av tennis- o padelbana sker via appen MATCHi som du enkelt laddar ner på Appstore eller Google Play. Sök sen på Hälleviks Havsbad så kommer du rätt.
 
 
I vår courtside vid banorna finns kylda drycker, lindor och snacks att köpa. Här hyr ni också padelracket och köper padel- och tennisbollar.
Passa även på att träna en stund på vårt fina utegym.
 
Lycka till med spelet!

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (22 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av Assemblin. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner Assemblin appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).