Kontakta oss

Varmt välkommen hit

Kontakt

Hälleviks Havsbad
Semestervägen 5
294 72 Sölvesborg

Telefon:
Reception 0456-520 10

info@hallevikshavsbad.com
Org.nr: 702001-0547

Telefontider

Receptionen:
Alla dagar: 7:30 – 19:00
Från v.25 – v. 32 

Funderar du över något? 

Gör en förfrågan så kontaktar vi dig inom kort.

Personal

Ledning
Lena Ernberg
VD
Ekonomi
Ulrika Jonsson
Ekonomichef
IT/Medlemsärenden
Micke Johansson
IT/Medlemsärenden/Adm

Hav & Strand

Kom och njut av härliga bad och sköna dagar på stranden, god mat och gemytligt kvällsliv. Det finns även goda möjligheter till sport, motion och mysiga utflykter. Hotell Hälleviks Havsbad är sommarens semesterparadis för hela familjen. Vid vackert väder har vi vår populära glasskiosk på stranden öppen.

Padel & tennis

Hälleviks Havsbad är en plats där vi älskar racketsport !
 Med 4 tennisbanor (grus)  och 1 padelbana är vi en komplett anläggning för er som gillar racketsport lika mycket som vi gör.
 
Bokning:
Bokning och betalning av tennis- o padelbana sker via appen MATCHi som du enkelt laddar ner på Appstore eller Google Play. Sök sen på Hälleviks Havsbad så kommer du rätt.
 
 
I vår courtside vid banorna finns kylda drycker, lindor och snacks att köpa. Här hyr ni också padelracket och köper padel- och tennisbollar.
Passa även på att träna en stund på vårt fina utegym.
 
Lycka till med spelet!

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (22 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av Assemblin. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner Assemblin appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).