Lediga jobb

Varmt välkommen hit

Nu söker vi personal till sommaren 2024!

Inför sommarsäsongen 2024 söker vi personal till havsbadets reception, restaurang, kök samt till städavdelningen. Skicka in din ansökan med cv, personligt brev samt referenser.

Receptionen 

Vi söker dig som är serviceinriktad, tillmötesgående och flexibel. Det är viktigt att du snabbt kan anpassa dig till olika situationer som kan uppstå samt tycker om att arbeta med människor. Tidigare erfarenheter är meriterande, men framförallt lägger vi stor vikt på din personlighet. 

Restaurangen & Köket

Vi söker dig som är serviceinriktad och stresstålig. Nöjda gäster är ditt mål. Restaurangen erbjuder en À la carte meny och våra restauranggäster består mestadels av turister så som barnfamiljer. Tidigare erfarenheter är meriterande, men framförallt lägger vi stor vikt på din personlighet.

Städ 

Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel och noggrann. Du ska ha kunskaper i städning och känsla för kvalitet. Du kan arbeta självständigt men har även god förmåga att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Skicka din ansökan till: job@hallevikshavsbad.com

Intervjuer och anställning sker löpande i takt med att vi finner passande sökanden.

Välkommen med din ansökan!

Våra rum

På hotellet finns 80 bäddar i enkelrum, 2-bäddsrum och familjerum belägna nära havet i charmiga Hällevik öster om Sölvesborg. Utöver enkelrum, dubbelrum och familjerum har vi möjligheten att erbjuda längre boende i våra lägenheter.

Följ oss på Instagram

SJS-HOTELLEN

Upptäck våra boenden

SJS-Hotellen ägs av Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening och driver hotell- och konferens-anläggningar på två platser i Sverige. Gemensamt för dem är att de är vackert belägna i närhet av hav eller sjö.

Hav & Strand

Kom och njut av härliga bad och sköna dagar på stranden, god mat och gemytligt kvällsliv. Det finns även goda möjligheter till sport, motion och mysiga utflykter. Hotell Hälleviks Havsbad är sommarens semesterparadis för hela familjen. Vid vackert väder har vi vår populära glasskiosk på stranden öppen.

Padel & tennis

Hälleviks Havsbad är en plats där vi älskar racketsport !
 Med 4 tennisbanor (grus)  och 1 padelbana är vi en komplett anläggning för er som gillar racketsport lika mycket som vi gör.
 
Bokning:
Bokning och betalning av tennis- o padelbana sker via appen MATCHi som du enkelt laddar ner på Appstore eller Google Play. Sök sen på Hälleviks Havsbad så kommer du rätt.
 
 
I vår courtside vid banorna finns kylda drycker, lindor och snacks att köpa. Här hyr ni också padelracket och köper padel- och tennisbollar.
Passa även på att träna en stund på vårt fina utegym.
 
Lycka till med spelet!

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (22 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av Assemblin. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner Assemblin appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).