Yoga

 

Hälleviks Havsbads Yoga workshop

 Tema Solen torsdagen den 5 augusti

Kom till härliga Hällevik & Hälleviks Havsbad på en dag med yoga. Ta en härlig paus från vardagen, ät gott i en härlig miljö & yoga med doften och närheten till havet. En stund bara för dig att ladda batterierna fylla på med styrka, balans och rörlighet i en skön blandning av dagens 4 olika yogapass. Yogan är utomhus i den fina parken. Vid regn ställs yogan in.

Ta med dig yogamattan, block och band, en filt är alltid bra att ha. (Utrustning finns att låna). Kläder efter väder.

Vi börjar kl. 8.00 med Viryayoga bas 1+2 därefter en valfri fika/frukostpaus. Sedan följer ett Fusionpass. Sen smakar det gott med vegetarisk lunch kl. 12.00-13.00. Efter lunch blir det Viryayoga nivå 1+2 följt av valfri Kaffe/te paus för att avsluta dagen med ett lugnt och skönt Myofascialt Yinyogapass. Vi slutar ca: 16.00

Kaffe, te och smoothie finns att köpa under dagen.

Viryayoga är en dynamisk yogaform med syfte att ge dig kraft & energi genom biomekanikens spännande värld (rörelselära). Du gör din yoga utifrån där du befinner dig.

I fusion kombinerar  vi yoga och pilates. I pilatesdelen tränar vi mage och rygg framförallt.

Myofascial yinyoga är en egen yogamassage som hjälper till att minska smärta, öka ditt rörelseomfång, förbättra, biomekaniken och hålla fascian frisk.

Kostnad: 675,- Du anmäler dig genom att smsa eller ringa 0708-584223 efter bekräftelse swishar du 550,- till 0708-584223 eller betalar via BG: 325-5502 sedan betalar du 125,- samma dag.

Varmt välkommen!

Lis-Marie Edvinsson-Weije yoga och pilatesinstuktör.

Sara Gadd Andersson Viryayoga lärare