Massage i Hällevik 2024

Spänd i musklerna, spänningshuvudvärk, svullen, stressad, dålig sömn, ofta förkyld och infekterad?  Då behöver du ge dig själv en välbehövlig massage som sommarpresent.

Klassisk massage

30 min 475 kr

45 min 575 kr

60 min 675 kr

Lymfmassage stärker ditt immunförsvar och minskar svullnader i kroppen. I behandlingen använder man sig av strykningar, tryck och pumpningar för att transportera bort slaggprodukter och vätska.

Lymfmassage

85 min   995 kr

Paket 3×85 min 2850 kr

Bokning tel 070-67 24 593

eller på Hälleviks Havsbad 0456-52010

Hav & Strand

Kom och njut av härliga bad och sköna dagar på stranden, god mat och gemytligt kvällsliv. Det finns även goda möjligheter till sport, motion och mysiga utflykter. Hotell Hälleviks Havsbad är sommarens semesterparadis för hela familjen. Vid vackert väder har vi vår populära glasskiosk på stranden öppen.

Padel & tennis

Hälleviks Havsbad är en plats där vi älskar racketsport !
 Med 4 tennisbanor (grus)  och 1 padelbana är vi en komplett anläggning för er som gillar racketsport lika mycket som vi gör.
 
Bokning:
Bokning och betalning av tennis- o padelbana sker via appen MATCHi som du enkelt laddar ner på Appstore eller Google Play. Sök sen på Hälleviks Havsbad så kommer du rätt.
 
 
I vår courtside vid banorna finns kylda drycker, lindor och snacks att köpa. Här hyr ni också padelracket och köper padel- och tennisbollar.
Passa även på att träna en stund på vårt fina utegym.
 
Lycka till med spelet!

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (22 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av Assemblin. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner Assemblin appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).