Välkomna till Hälleviks Havsbad!

Kontakt

Vi har just nu oregelbundet öppethållande på hotellet och receptionen är inte längre bemannad dagligen. Du når oss på enklaste sätt framöver: info@hallevikshavsbad.com

 

Telefonen kommer ofta att vara vidarekopplad till vårt systerhotell Fredensborgs Herrgård där du också kan boka logi för 2022.

 

När det gäller bordsbokning i restaurangen bokas detta via mail på info@hallevikshavsbad.com (OBS! Endast via mail).

Varmt Välkomna! 

Vi förlänger sommaren lite till  !

Tack alla trevliga gäster som besökt oss och njutit av den fantastiska sommaren. För att fler nu ska få möjlighet att besöka vår sommarrestaurang har vi nu förlängt sommaren och håller restaurangen öppen följande dagar under sensommaren:

Lör 11/9  kl 17-21, söndagsbrunch vid havet sön 12/9 kl 10-13.00

Lör 18/9  kl 18-21, söndagsbrunch vid havet sön 19/9 kl 10-13.00

(Söndagsbrunchen kostar 235:-/p,  barn upp till 13 år 135:-)

Se kvällsmenyn i restaurangen >>

Boka bord i restaurangen gör du via mail till info@hallevikshavsbad.com  (OBS! Endast via mail).

Varmt välkomna !

 

Vi vidtar ett stort antal åtgärder för att minska spridningen av Corona.

Vi har till följd av spridningsrisken för Corona valt att vidta ett stort antal åtgärder för att trygga vistelsen hos oss.

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har skyltar om vikten av god handhygien både för medarbetare och gäster ihop med tillgång till handsprit i allmänna utrymmen.

Vi kan erbjuda total avskildhet från andra gäster vad gäller boende, konferens och matsal. Vi vädrar mer och har utökat våra städrutiner för alla kontaktytor. Vi har upphört med bufféservering till förmån för portionsserverade måltider, och och vi köper enbart in frukt med skal, som citrus och banan.

Med dessa åtgärder vill vi skapa möjligheten att genomföra möten, hotell- och restaurangupplevelser hos oss på ett tryggt sätt.

Här kan du också välja att bo i egen lägenhet och sköta din matlagning på egen hand. Till alla lägenheter hör en egen liten uteplats och vi begränsar antalet gäster i våra lägenheter efter bästa förmåga för din skull.

För mer information om hur våra olika avdelningar samt aktiviteter framöver påverkas av Coronaviruset, vänligen se respektive underrubrik eller kontakta oss på info@hallevikshavsbad.se 

  

Varmt välkommen till idylliska Hällevik. Hälleviks Havsbad, nära Sölvesborg i Blekinge bjuder på klassiskt svenskt sommarliv. Kom och njut av härliga bad och sköna dagar på stranden, god mat och gemytligt kvällsliv. Det finns även goda möjligheter till sport, motion och mysiga utflykter. Hotell Hälleviks Havsbad är sommarens semesterparadis för hela familjen.

Blekinge brukar kallas "Sveriges Trädgård". Ingen annanstans är denna trädgård vackrare än på Listerlandet, halvön som sticker ut i den norra delen av Hanöbukten. Hit har Hälleviks Havsbad hälsat sommargäster välkomna sedan 1917

Genvägar