Tennis Camp 2024

Varmt välkommen hit

Mellan den 8-10 juli har du chansen att lära dig grunderna i tennis eller utveckla din teknik och spelstil, barn som vuxen – nybörjare som proffs! 🎾🙌🏻 

Det finns platser kvar i alla grupperna 6-12 år, 13-18 år eller vuxengruppen. Inga förkunskaper krävs. 

Datum: 8-10 juli 
Antal lektioner: 3 pass
Tid: 1,5 timme per lektion
Pris: 650 kr för tre dagar

I priset ingår träning med coach, fika och frukt. Racket finns att låna. 

Anmäl dig direkt via telefon 0456-520 10 eller via melj till info@hallevikshavsbad.com 📩

Lycka till! 🎾

Alla evenemang

Räkafton på Havsbadet!

Njut av vår populära räkafton.
Varje torsdag mellan 4 juli – 8 augusti
415 kr/person

Tennis Camp 2024

8-10 juli
650 kr för tre dagar

Italiensk afton

12 juli och 19 juli
425 kr/person

Medelhavsgrill

15 juli
425 kr/person

Silent yoga med Emilia

23 juli
495 kr/person

Våra rum

På hotellet finns 80 bäddar i enkelrum, 2-bäddsrum och familjerum belägna nära havet i charmiga Hällevik öster om Sölvesborg. Utöver enkelrum, dubbelrum och familjerum har vi möjligheten att erbjuda längre boende i våra lägenheter.

Följ oss på Instagram

SJS-HOTELLEN

Upptäck våra boenden

SJS-Hotellen ägs av Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening och driver hotell- och konferens-anläggningar på två platser i Sverige. Gemensamt för dem är att de är vackert belägna i närhet av hav eller sjö.

Hav & Strand

Kom och njut av härliga bad och sköna dagar på stranden, god mat och gemytligt kvällsliv. Det finns även goda möjligheter till sport, motion och mysiga utflykter. Hotell Hälleviks Havsbad är sommarens semesterparadis för hela familjen. Vid vackert väder har vi vår populära glasskiosk på stranden öppen.

Padel & tennis

Hälleviks Havsbad är en plats där vi älskar racketsport !
 Med 4 tennisbanor (grus)  och 1 padelbana är vi en komplett anläggning för er som gillar racketsport lika mycket som vi gör.
 
Bokning:
Bokning och betalning av tennis- o padelbana sker via appen MATCHi som du enkelt laddar ner på Appstore eller Google Play. Sök sen på Hälleviks Havsbad så kommer du rätt.
 
 
I vår courtside vid banorna finns kylda drycker, lindor och snacks att köpa. Här hyr ni också padelracket och köper padel- och tennisbollar.
Passa även på att träna en stund på vårt fina utegym.
 
Lycka till med spelet!

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (22 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av Assemblin. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner Assemblin appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).