Endagsretreat

Olika Yogaformer i en avslappnande miljö.

Varmt välkommen hit

Välkomna på endagsretreat på Hälleviks Havsbad lördagen den 16 september.

9.00-9.30  Smoothie och välkomstcirkel – landa i kroppen. En önskan inför hösten och mörkrets tid som inleds.

9.30-10.45 Morgonyoga – vinyasa flöde, andningsövning och avslutande meditation med en lång savasana

10.45-11.30 Frukt och reflektionstid där du kan ta en promenad, få massage eller ta ett dopp i havet

11.30-12.45  Sensing yoga/Lymfyoga

12.45-14.00  Vegetarisk lunch och reflektionstid/massage/promenad/bad

14.00-15.00 Myofascial yinyoga

15.00-15.30 Fika

15.30-16.45 Yin med healing hands och yoga Nidra

16.45-17.15 Avslutande cirkel /reflektion

Sensing yoga: Sensing betyder känna av och uppleva. Det är naturliga, medfödda, omedvetna och intuitiva rörelser. Det är rörelser som lugnar vårt nervsystem.

Myofascial yinyoga: En yogaform där vi använder block och tennisbollar som verktyg för att släppa spänningar i muskler och fascia för att få igång cirkulation och flöde i kroppen.

Vinysa: en yogaform där rörelser och andning samordnas i ett dynamiskt flöde mellan de olika positionerna.

Yinyoga: En enkel, meditativ och djupt återhämtande yogaform för att minska stress och varva ner. Alla har förmågan att läka och läka andra, detta utforskar vi under Yin Healing hands. Vi lokaliserar akupressurpunkter på vår egna kropp, använder våra egna läkande händer för självmassage och strykningar. Under klassen går även Sofia runt för att ge mjuk handpåläggning (healing) samt mjukare thai yoga massage.

Yoga Nidra : Yogisk sömn. En guidad meditation där vi fokuserar och  stegvis slappnar av i olika delar av kroppen tills dess att hela kroppen och nervsystemet nått en djupare nivå av avslappning. 

Anmälan senast den 8 september sker till : lis-marieedvinsson-weije@hotmail.com eller

s.lindgrencortes@gmail.com Anmälan är bindande.

Pris 1500 kr. Om du önskar 30 min massage tillkommer 450 kr. Early bird pris om du anmäler dig innan den 31 aug 1300 kr.

Anmälningsavgiften är 750 kr. Avgiften betalas inte tillbaka utan läkarintyg.

Varmt välkomna!   Lis-Marie och Sofia

Alla evenemang

Sensommarbuffé / Avslutning

Fredag 22/9

Endagsretreat

Olika Yogaformer i en avslappnande miljö.
Lördag 16/9
Pris fr. 1300:-

Våra rum

På hotellet finns 80 bäddar i enkelrum, 2-bäddsrum och familjerum belägna nära havet i charmiga Hällevik öster om Sölvesborg. Utöver enkelrum, dubbelrum och familjerum har vi möjligheten att erbjuda längre boende i våra lägenheter.

Följ oss på Instagram

SJS-HOTELLEN

Upptäck våra boenden

SJS-Hotellen ägs av Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening och driver hotell- och konferens-anläggningar på två platser i Sverige. Gemensamt för dem är att de är vackert belägna i närhet av hav eller sjö.

Hav & Strand

Kom och njut av härliga bad och sköna dagar på stranden, god mat och gemytligt kvällsliv. Det finns även goda möjligheter till sport, motion och mysiga utflykter. Hotell Hälleviks Havsbad är sommarens semesterparadis för hela familjen. Vid vackert väder har vi vår populära glasskiosk på stranden öppen.

Padel & tennis

Hälleviks Havsbad är en plats där vi älskar bollsport och nu har vi utökat
verksamheten med en helt ny padelbana på vårt racketområde. Med både tennis och padel blir vi nu en mer komplett anläggning för er som gillar bollsport lika mycket som vi gör.
 
Bokning:
Bokning av padelbana sker via appen MATCHi som du enkelt laddar ner på Appstore eller Google Play. Sök sen på Hälleviks Havsbad så kommer du rätt.
 
Pris:
300 kr/ timme maj-september
450kr/ 1,5 tim
 
I vår nya courtside vid padelbanan finns kylda drycker, lindor och snacks att köpa. Här hyr ni också padelracket och köper padel- och tennisbollar.
 
Lycka till med spelet.

Elbilsladdare

Vi har 4 st uttag (11 kW/Type 2) för laddare till elbil. Uttagen administreras av EpSpot. Platserna är inte bokningsbara, utan erbjuds i mån av tillgång och debiteras per kWh. För användning laddar man ner EpSpot appen från Google play eller Apple appstore. (Mer info finns på laddstolparna).

Karta för EpSpots laddplatser finns här https://power.epspot.com/map.